Avaya Cloud Office binnen uw bedrijf?

Avaya Cloud Office voor ondernemend Nederland

SynFore maakt naast de bekende headset merken en Deskphones nu ook Cloud telefonie van Avaya Cloud Office by RingCentral mogelijk voor ondernemend Nederland. Een Avaya Cloud Office telefonie oplossing schaalt namelijk eenvoudig mee met uw organisatie. We willen u en uw collega’s ondersteunen met een passende oplossing zodat u altijd en overal bereikbaar bent. Het Avaya Cloud Office telefonie platform moet betrouwbaar, schaalbaar en flexibel zijn, precies zoals u het wilt. Dit kan met de oplossingen die Avaya Cloud Office biedt.

Waarom Avaya Cloud Office?

  • Kostenbesparend
  • Flexibel werken
  • Betrouwbaar
  • Draadloos werken
  • Integratie met bedrijfsapplicaties
  • Vast mobiel intergragtie
  • Uit de cloud
  • Klantcontact
  • Video conferencing

Avaya Cloud Office is het platform, wat al wordt gebruikt door honderden groeiende bedrijven over de hele wereld, beschikbaar gemaakt vanuit de Cloud. Nu is het mogelijk alle services die Avaya Cloud Office biedt te gebruiken: overal, door iedereen en wanneer u maar wilt.

Wij zijn SynFore.

SynFore is dé specialist op het gebied van professionele headsets voor zakelijk gebruik. Bij ons vind je de beste headsets van A-merken en vooraanstaande leveranciers. Wat je ook zoekt, van headsets tot oplossingen voor Cloud telefonie, SynFore heeft alles voor jouw organisatie om optimaal bereikbaar te zijn.


Weet je niet exact wat je nodig hebt of welke oplossing het best is voor je organisatie? Ook dan voorziet SynFore je van het beste advies. De juiste headset is namelijk essentieel voor jou en voor je medewerkers. Je bent niet alleen zeker van goed bereik met de juiste headset. Het voorkomt ergonomische klachten die wél kunnen ontstaan bij het bellen met een reguliere telefoon. Je voorkomt namelijk dat je de verkeerde houding aanneemt tijdens het bellen.

Avaya Cloud Office binnen uw bedrijf?

Benieuwd naar Avaya Cloud Office? Laat een van onze specialisten u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die SynFore als Cloud telefonie specialist u kan bieden.


Wilt u meer informatie ontvangen of advies,
Stuur een E-mail naar mail@synfore.nl of bel 088-0045125.

https://synfore.nl
https://synfore.nl/cloud-telefonie/avaya-cloud-office
#SynFore  #Cloud #Avaya #RingCentral

Avaya Cloud Office voor ondernemend Nederland