Global engineers

Korte uitleg

Global engineers

Onze wereldwijd gecertificeerde on-site ingenieurs leveren uitgebreide technische ondersteuning, van traditionele infrastructuurdiensten tot het ter plaatse oplossen van problemen met apparatuur, inclusief bekabeling, hardware, LAN, en wifi.

Onze flexibele benadering zorgt voor een naadloze implementatie van infrastructuur- en communicatieoplossingen, optimaliseert de efficiëntie, en minimaliseert de noodzaak voor geplande bezoeken door een doeltreffende end-to-end probleemoplossing te garanderen.

We zetten sterk in op een klantgerichte service, waardoor we sneller kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten en het aantal benodigde bezoeken voor implementatie verminderen.

Door dagelijkse taken zoals het aansluiten, integreren van infrastructuur, hardware vervanging, patchen, en het uitvoeren van site-surveys en beheer van LAN en wifi op ons te nemen, bieden we een gestroomlijnde service.

Ervaar de levering en integratie van infrastructuur onder één uniform ontwerp en één Service Level Agreement (SLA), voor maximale efficiëntie en klanttevredenheid.

Het proces van global engineers

Stap 1 – Samen plannen maken

Na een grondige evaluatie van de bestaande omstandigheden, werken we samen aan het optimaliseren van uw ICT-processen en het uittekenen van de meest efficiënte route richting uw doelstellingen.

Stap 2 – Advies met behulp van Bouwblokken

We hebben zelf een methode ontwikkeld die toepasbaar is voor elk bedrijf, groot en klein. Door deze methode toe te passen wordt er een solide basis gelegd die zorgt voor onbeperkte groei, zonder dat er grip verloren wordt.

Stap 3 – Implementatie

Zodra de plannen gemaakt zijn en de benodigde bouwblokken zijn geïdentificeerd, kan de weg naar de finish ingezet gaan worden!

Stap 4 – Naar de Finish

De weg naar de finish kan lang zijn, dit is geheel afhankelijk van de weg die afgelegd moet worden. Denk hier niet te licht over! 

Begin vandaag met Wereldwijde engineers

Overtuigd?

Bel, of laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

    Interesse in een passende telecom oplossing?

    Laat ons weten wat wij voor u kunnen doen. Onze medewerkers en adviseurs staan voor u klaar.

    Neem contact met ons op