Red Cactus

Optimaliseer uw zakelijke efficiëntie door meer dan 175 CRM-applicaties te integreren met het Avaya Cloud Office-telefoniesysteem, dankzij de naadloze integratietool Bubble, ontwikkeld door Red Cactus. Het verbinden van uw favoriete CRM met Avaya Cloud Office is van cruciaal belang om de klanttevredenheid te verhogen en uw operationele processen te stroomlijnen.

Belangrijkste functionaliteiten: Ontdek de specifieke functionaliteiten van uw CRM-integratie in onze dienstbeschrijving op de marketplace. Voor een overzicht van telefonieplatform-specifieke functionaliteiten die Avaya Cloud Office ondersteunt, verwijzen we u naar het functietabblad. Hier zijn enkele opvallende features die Red Cactus biedt met de Avaya Cloud Office telefonie-integratie:

  1. Uitbellen met één klik dankzij de Click & Call functie.
  2. Gespreksbedieningsknop in de pop-upmelding voor het eenvoudig beëindigen van gesprekken met één klik.
  3. Pop-upmeldingen voor inkomende, uitgaande en doorgeschakelde gesprekken.
  4. Onder dezelfde gebruiker meerdere CRM-integraties aan Avaya Cloud Office koppelen zonder extra kosten.
  5. Gesprekshistorie-functionaliteit geeft een overzicht van alle contactmomenten van Bubble-gebruikers met het betreffende telefoonnummer in de afgelopen 90 dagen.
  6. Native applicatie beschikbaar voor zowel Windows als macOS.
  7. Eenvoudig en veilig inloggen op basis van Single Sign-On (Microsoft, Google of Apple account).

Technische details: Het koppelen van Bubble – en daarmee meer dan 175 CRM-applicaties – met uw Avaya Cloud Office-telefoonsysteem is moeiteloos. Met Bubble kunt u het Avaya Cloud Office-telefonieplatform verbinden via de Avaya Cloud Office API. Als gebruiker hoeft u alleen te autoriseren door op de autoriseerknop te klikken en toestemming te verlenen, waarmee een veilige en stabiele verbinding wordt gevestigd.

Voor persoonlijk advies en expertise op het gebied van audio, video-telefonie en de toekomstige (online) werkplek, vertrouw op SynFore.nl als de officiële reseller van Bubble van Red Cactus. Wij bieden een diepgaand inzicht en ondersteuning om uw communicatie-infrastructuur te optimaliseren.