Consultancy

Korte uitleg

Consultancy


Onze consultants staan voor u klaar met op maat gemaakt advies. We beginnen met een grondige inventarisatie van uw huidige faciliteiten, definiëren uw eisen en wensen en bieden vervolgens een adviserende oplossing. Bovendien gaan we verder dan technisch advies voor onze bestaande klanten.

Onze uitgebreide kennis van bereikbaarheid, technologie van verschillende merken en telecomaanbieders maakt ons tot de perfecte partner voor consultancyoffertes. Wij kunnen u helpen bij het beoordelen van verschillende offertes en u adviseren bij het maken van een weloverwogen keuze. Offertes vergelijken op prijs en inhoud kan lastig zijn, maar wij bieden deskundige begeleiding.

Met onze carrier-neutrale aanpak maken we de kosten voorspelbaar. Door slimme least-cost-routing, op maat gemaakte all-in tariefplannen en belpakketten te combineren, bieden we bedrijven met wereldwijde bereikbaarheid een flexibele en betrouwbare oplossing. Geen verrassende lokale kosten meer, maar heldere, voorspelbare kosten dankzij onze innovatieve aanpak.

Het proces van consultancy

Stap 1 – Samen plannen maken

Na een analyse van de huidige situatie gaan we samen bekijken hoe we ICT kunnen stroomlijnen en welke weg we uitstippelen om naar het doel toe te werken.

Stap 2 – Advies met behulp van Bouwblokken

We hebben zelf een methode ontwikkeld die toepasbaar is voor elk bedrijf, groot en klein. Door deze methode toe te passen wordt er een solide basis gelegd die zorgt voor onbeperkte groei, zonder dat er grip verloren wordt.

Stap 3 – Implementatie

Zodra de plannen gemaakt zijn en de benodigde bouwblokken zijn geïdentificeerd, kan de weg naar de finish ingezet gaan worden!

Stap 4 – Naar de Finish

De weg naar de finish kan lang zijn, dit is geheel afhankelijk van de weg die afgelegd moet worden.
Denk hier niet te licht over! 

Start nu met consultancy

Overtuigd?

Bel, of laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

    Ontdek de toekomst van probleemloze communicatie!

    SynFore is jouw ultieme bestemming voor slimme communicatieoplossingen die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen. Onze oplossingen zijn ontworpen om naadloos bij jouw bedrijf te passen, waarbij de telefooncentrale zich aan jouw wensen aanpast, en niet andersom.

    Bij SynFore draait alles om zorg, gemak, partnerschap en werkplezier. Onze deskundigheid en passie voor technologie zorgen ervoor dat wij de ideale dienstverlening voor jou bieden. Laat ons jouw bereikbaarheid optimaliseren, want uiteindelijk draait het allemaal om jou. Ontdek hoe we jouw communicatie naar een hoger niveau tillen.