Service management

Korte uitleg

Service management

Klanten die operationeel en/of tactisch beheer willen uitbesteden kunnen bij ons terecht voor onze Service Management-service. Onze servicemanagers zorgen voor heldere en transparante communicatie over de impact van projecten, implementaties, tijdschema’s en alternatieven op basis van een werkwijze die het beste bij de organisatie past. We streven naar optimale prestaties om de beste gebruikerservaring te bereiken en analyseren elke storing op mogelijke verbeteringen om risico’s en/of impact te verminderen of uit te sluiten.

Het proces van service management

Stap 1 Samen plannen maken

Na een analyse van de huidige situatie gaan we samen bekijken hoe we Service kunnen stroomlijnen en welke weg we uitstippelen om naar het doel toe te werken.

Stap 2 – Advies

We hebben zelf een methode ontwikkeld die toepasbaar is voor elk bedrijf, groot en klein. Door deze methode toe te passen wordt er een solide basis gelegd die zorgt voor onbeperkte groei, zonder dat er grip verloren wordt.

Stap 3 – Verandering

Zodra de plannen gemaakt zijn en de benodigde struikelblokken zijn geïdentificeerd, kan de weg naar de finish ingezet gaan worden!

Stap 4 – De Conclusie

De weg naar de finish kan lang zijn, dit is geheel afhankelijk van de weg die afgelegd moet worden. Denk hier niet te licht over! 

Start nu met service management

Overtuigd?

Bel, of laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

    Interesse in een telecom oplossing?

    SynFore is jouw ultieme bestemming voor slimme communicatieoplossingen die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen. Onze oplossingen zijn ontworpen om naadloos bij jouw bedrijf te passen, waarbij de telefooncentrale zich aan jouw wensen aanpast, en niet andersom.

    Bij SynFore draait alles om zorg, gemak, partnerschap en werkplezier. Onze deskundigheid en passie voor technologie zorgen ervoor dat wij de ideale dienstverlening voor jou bieden. Laat ons jouw bereikbaarheid optimaliseren, want uiteindelijk draait het allemaal om jou. Ontdek hoe we jouw communicatie naar een hoger niveau tillen.