Avaya Cloud office

Avaya Cloud Office van RingCentral biedt een eenvoudige, betaalbare en betrouwbare manier om bedrijven te verbinden met hun klanten, partners en medewerkers.
Met Avaya Cloud Office kunnen bedrijven communicatie- en productiviteitsoplossingen uit de cloud gebruiken. Of het nu gaat om spraak, video, messaging of online samenwerking, Avaya Cloud Office biedt alle benodigde functies om bedrijven te helpen hun bedrijfsdoelen te bereiken.
Met Avaya Cloud Office kunnen bedrijven zakelijke communicatie-oplossingen bieden die eenvoudig te implementeren en te gebruiken zijn, terwijl ze toch veilig en betrouwbaar blijven.

Geschikte cloud oplossing voor kleine bedrijven
Avaya Cloud Office is ook een oplossing voor kleine bedrijven die niet over de middelen beschikken om hun eigen on-premise communicatieoplossingen te implementeren.
Avaya Cloud Office biedt een betaalbaar, eenvoudig te implementeren en beheren communicatie-oplossing voor bedrijven van alle groottes.
Met Avaya Cloud Office kunnen bedrijven hun communicatie-oplossingen upgraden terwijl ze hun IT-kosten verlagen. Avaya Cloud Office biedt eenvoudige, betaalbare en betrouwbare communicatie-oplossingen, waar bedrijven hun bedrijfsdoelen sneller kunnen bereiken.

Integratie met meer dan 200 applicaties
Waaronder Google, Microsoft en Salesforce. Eenvoudig te gebruiken met de favoriete apparaten van jouw medewerkers – waar ook ter wereld.
Het totale ecosysteem met integraties bestaat uit meer dan 3.000 applicaties.
Met onze Professional Services/ diensten helpen wij onze klanten met het ontwerp, de implementatie en het beheer van de Global Cloud Telefonie van RingCentral oplossing wereldwijd.